Siirry suoraan sisältöön

Usein kysytyt kysymykset

Tälle sivustolle olemme koonneet kaikki usein kysytyt kysymykset koskien maksettuja kyselyitä.

Milloin saan ensimmäisen kyselyni?

Voit päästä ensimmäisiin kyselyihin välittömästi tilin vahvistamisen jälkeen. 

Joskus sinulle suunnattuja kyselyitä ei ole heti saatavilla. Uusia kyselyitä tulee tasaisin väliajoin, joten suosittelemme, että kokeilet myöhemmin uudestaan.

Miksi en näe kyselyitä?

Kuten jo äsken mainitsimme niin joissain tapauksissa sinulle suunnattuja kyselyitä ei välttämättä ole heti saatavilla. Suosittelemme kokeilemaan myöhemmin uudelleen.

Miten maksetut kyselyt toimivat?

Maksettujen kyselyiden toiminta perustuu siihen, että sinä panelistina vastaat saamiisi kyselyihin ja ansaitset siitä rahaa.

Miten ansaitsemani rahat maksetaan?

Ansaitsemasi rahasumma näkyy Mangosurveys paneelissasi ja rahojen nostaminen tapahtuu PayPalin kautta. Voit pyytää rahojen nostamista sen jälkeen, kun saldosi on maksimissaan 15 euroa.

Kuka voi liittyä Mangosurveys palveluun?

Mangosurveys palveluun liittyminen on erittäin yksinkertainen ja nopea prosessi. Liity mukaan ja vahvista sähköpostisi. Vastaa saamiisi kyselyihin ja ansaitse rahaa sekä palkintoja. Saat palkkion heti kyselyyn vastaamisen jälkeen. Liity Mangosurveysiin klikkaamalla ”Liity nyt” -painiketta.

Miten paljon voin ansaita?

Parhaimmassa tapauksessa kyselyihin vastanneet voivat ansaita jopa 20 euroa per kysely. Yleensä kyselyistä maksetaan noin 0,2–5 euroa. Kyselyitä kuitenkin tulee sen verran usein, että aktiivisimmat käyttäjät voivat parhaimmillaan tienata jopa 50–250 euroa kuukaudessa. 

Kyselyistä maksettuun palkkioon vaikuttaa kyselyn pituus.

Kannattaako maksetut kyselyt?

Maksetut kyselyt ovat hyödyllisiä ja ansaitset rahaa jokaisesta kyselystä.

Onko Mangosurveys luotettava?

Mangosurveys on luotettava palvelu, jonka toiminta on 100 % läpinäkyvää. Voit käyttää palveluamme turvallisin mielin.

Voiko kyselyihin vastaamalla tienata?

Kyllä voi. Kyselyihin vastaamalla voit tienata parhaimmillaan jopa 20 € per kysely. Kyselyistä samaan palkkioon vaikuttaa myös kyselyiden pituus.